|
|
Lån  


 
Gode råd når du skal finde studiebolig


1. Giv aldrig penge under bordet. Det er både ulovligt og dumt, for der findes ingen garantier uden kvitteringer og underskrevne kontrakter.

2. Lad dig ikke presse til at overføre pengene for hurtigt til udlejer. Du skal have en underskrevet kontrakt i hånden, før du overfører depositum og forudbetalt leje.

3. Tag det roligt, selvom det er kærlighed ved første blik mellem dig og din nye bolig. Sæt dig sammen med dine forældre eller en kammerat og lav en kølig og velovervejet vurdering af huslejen i forhold til størrelse, beliggenhed og stand.

4. Brug Internettet. Der finder du de fleste boligannoncer, og det er hurtigt og nemt. Husk dog, at ikke alle boligudlejningssites er lige seriøse. Derfor skal man se sig godt for og tænke sig om.

5. Betal aldrig kontant. Lav i stedet en aftale med din bank om, at de opbevarer depositum for dig og først frigiver det, når du har nøglerne i hånden.

Kategorier på sider:

Sdan fr du rd til at tage en uddannelse Akademi diverse Studieportaler Bger Hvad er et akademi Gode rd til lektier Gode rd nr du skal finde studiebolig Hvad er et erhvervsakademi Studiebger Studieboliger Hjlp til valg af studie Uddannelse diverse Uddannelse


 Du er her: Akademi - Netannoncer Akademi -