|
|
Lån  


 
Gode råd til lektier
Her er en række gode rå til hvordan du bedst skaber ig et rum til at lave lektier.

Find et stamsted:
Det er en fordel for de fleste, at de har et fast sted at lave lektier. Til gengæld er det forskelligt, hvor og hvordan man arbejder bedst. Find et sted hvor du har det godt, og hvor du finder ro til at lave dine lektier.

Sørg for at du ikke bliver distraheret:
Bliver du let distraheres, så er det vigtigt, at der ikke ligger ting på arbejdspladsen, som kan forstyrre koncentrationen. Sluk for mobilen, TV�et og andet der kan distrahere. Man kan med fordel have musik til arbejdet.

Skab hygge:
Sørg for, at det daglige lektiearbejde bliver en hyggestund i stedet for et nødvendigt onde. Sørg f.eks. for at der er lidt mad og drikke man kan hygge sig med. Hvis musik ikke distrahere, så kan det være en mulighed for at skabe lidt hygge. Sørg dog for at vælge lidt mere stille musik.

Tænk positivt:
Lad være med at tænke på lektierne som en dårlig ting. Når du endelig får sat dig, tager de faktisk ikke særlig lang tid at lave, og du bliver klogere.

Kategorier på sider:

Sdan fr du rd til at tage en uddannelse Hjlp til valg af studie Studieboliger Hvad er et erhvervsakademi Bger Hvad er et akademi Studieportaler Uddannelse Akademi diverse Uddannelse diverse Gode rd til lektier Studiebger Gode rd nr du skal finde studiebolig


 Du er her: Akademi - Netannoncer Akademi -